Adres:
Rondeboslaan 1-3
9936 BJ Farmsum (Delfzijl)
Havennummer 2601
K.v.K. Groningen nr. 02315775
Openingstijden:
Ma t/m vrij:
08:00 - 18:00 uur
Za:
09:00 - 13:00 uur
Tel:
0596-613590
Fax:
0596-617450
E-mail:

Buist Aanhangwagens

Om naar de website van Buist Aanhangwagens te gaan drukt u op bovenstaand logo of ga naar  https://buistaanhangwagens.nl/aanhangwagens

 

Organisatie

Buist Aanhangwagens levert, verhuurt en onderhoudt aanhangwagens tot 3500 kg. Dit doen we al meer dan 50 jaar! We geven graag een goed advies en uitgebreide informatie. De juiste keuze betekent een tevreden klant!

 


Verkoop

In onze showroom vindt u een groot aantal modellen aanhangwagens, direct uit voorraad leverbaar. Wij zijn officieel dealer van de topmerken Hapert en Humbaur.

De afdeling verkoop informeert u graag over de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Naast aanhangwagens leveren wij paardentrailers van het merk Humbaur.

Graag voorzien wij u van advies, zodat u de aanschaf doet die bij u past! Inruil is bij ons van harte welkom. Gebruikte aanhangwagens of trailers worden na controle en afleveringsbeurt ter verkoop aangeboden.

 

 

 

 

 

 


 

Verhuur

Wij verhuren aanhangwagens in vele varianten: open, gesloten, enkelas en tandemas. Ook voor het huren van een kipper, auto/motortransporter, bagagewagen of paardentrailer bent u bij ons aan het juiste adres. We verhuren al vanaf € 15,00!

 


Onderhoud

In onze moderne goed uitgeruste werkplaats onderhouden wij aanhangwagens, paardentrailers, boottrailers en caravans. Buist Aanhangwagens, aangesloten bij de Focwa, maakt gebruik van de Focwa Pack keuring met uitgebreid keuringsrapport. Tijdens de keuring worden de wettelijke eisen als norm gehanteerd.

Ook voor onderdelen en accessoires kunt u bij ons terecht. 

 

.