Adres:
Rondeboslaan 1-3
9936 BJ Farmsum (Delfzijl)
Havennummer 2601
K.v.K. Groningen nr. 02315775
Openingstijden:
Ma t/m vrij:
08:00 - 18:00 uur
Za:
09:00 - 13:00 uur
Tel:
0596-613590
Fax:
0596-617450
E-mail:

Autoschade

Autoschade herstel

Schade aan uw auto? Uw schade, onze zorg! Als consument vertrouwt u erop dat uw auto snel en volgens de fabriekseisen gerepareerd wordt. Wij doen er alles aan om dit voor u te verwezenlijken. De totale schade afhandeling regelen wij met uw verzekeringsmaatschappij. Alle financiële en administratieve handelingen kunnen wij, als u dat wenst, voor u verzorgen. Mocht u over vervangend vervoer willen beschikken dan wordt dit door ons geregeld: wij beschikken over eigen leenauto’s. Is dit niet nodig is er natuurlijk onze haal- en brengservice.

Meer informatie en tips vindt u op de pagina: Wat te doen?

 


 

Focwa autoschade

Focwa autoschadeWij zijn aangesloten bij de Focwa. www.focwa-autoschade.nl. Schadeherstel wordt onder onze Focwa garantie-voorwaarden uitgevoerd. In ons bedrijf werken wij uitsluitend met fabrieksoriginele onderdelen, mits anders wordt afgesproken. Schadeherstel vindt plaats aan alle merken auto’s door een team van goed opgeleide medewerkers, die de beschikking hebben over de modernste richt-, meet- en lasapparatuur. De spuitafdeling beschikt over twee spuit-/droogcabine’s en infrarood droogapparatuur in de voorbewerking. Milieu verantwoord werken staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze medewerkers in de spuiterij hebben dan ook hun milieucertificaat.

 


 

Samenwerkende Autoschade Groep                                                                              

Buist Autoschades is deelgenoot in SAG. De Samenwerkende Autoschade Groep (SAG) is een uniek samenwerkingsverband in Noord Nederland. De knowhow binnen de aangesloten bedrijven is zeer groot. Het doel van de SAG organisatie is dat er wordt ingespeeld op elkaars capaciteit en specialiteit. www.sagautoschade.nl

 


 

Wij zijn aangesloten reparateur voor o.a. de volgende verzekeringsmaatschappijen:

 Achmea.nl